Cuissana - Sublimix Cuissana - Sublimix

Cuissana®

gezond bakken en braden ....

Wat is Cuissana?

Maak kennis met dé gezondste bakstof op de markt!

Cuissana is 100% pure cacaoboter in poedervorm. Het is een zuiver plantaardige vetstof – zonder additieven, en geschikt om vlees, vis, groenten en zelfs de meest delicate producten zoals sint-jacobsvruchten, champignons en zelfs fruit te bakken.

Cuissana kan gebruikt worden voor talloze baktechnieken: bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën en wokken. Cuissana wordt verkregen door cacaoboter te bevriezen bij een extreem lage temperatuur, een volledig natuurlijk proces.

Geniet van alle voordelen.
Volg Cuissana op Facebook en ontvang alle acties in primeur.

Unieke handeling

Shake it like a polaroid picture!

Cuissana is makkelijk te gebruiken. Door uw ingrediënten vooraf te paneren, eventueel in combinatie met specerijen of paneermeel, zullen de natuurlijke sappen niet verloren gaan.

Overigens wordt schoonmaken een koud kunstje, bakken met Cuissana spat niet en laat zo goed als geen aangekoekte bakresten achter.

Let's shake it!

Bakken, grillen, wokken, ...

Cuissana is makkelijk bestand tegen baktemperaturen van 200° en meer. Terwijl andere vetstoffen zoals boter en olijfolie verbranden in de pan, blijft Cuissana zijn goede eigenschappen behouden zonder aan te branden.

Cuissana schroeit de ingrediënten sneller dicht bij hogere temperaturen, zodat de smaakvolle sappen niet verloren gaan tijdens het bakken. Cuissana houdt het beste van de ingrediënten waar het hoort: binnenin.

Gezonde cacaoboter

Gezonde cacaoboter

Het verzadigde vetzuur ‘stearinezuur’ in cacaoboter is een buitenbeentje onder de verzadigde vetten. Volgens de Hoge Gezondheidsraad heeft het namelijk geen negatieve invloed op het cholesterolgehalte, en is ook veilig voor hart en bloedvaten.*

De hittebestendigheid van Cuissana zorgt er ook voor dat het vet niet verbrandt en er geen toxines vrijkomen. En door de unieke strooihandeling kan men uitermate zuinig zijn met deze bakstof waardoor men slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft en dus vetarm bakt.

* ADVIES VAN DE HOGE GEZONDHEIDSRAAD nr. 8464 – De problematiek van de atherogene verzadigde vetzuren en palmolie

Pure smaken
komen tot hun recht.

Topkoks gebruiken Cuissana vanwege de uitmuntende bakresultaten. Bovendien brengt Cuissana de natuurlijke aroma’s van de fijnste ingrediënten naar boven. Doordat Cuissana smaakneutraal en geurloos is, proef je elk ingrediënt in zijn puurste vorm.

Watertanden gekregen van al dat lekkers?

Bestel jouw Cuissana hier

Nog niet overtuigd van de kracht van Cuissana?
Neem vrijblijvend contact met ons op met al je vragen.

© SUBLIMIX 2023