Veelgestelde Vragen - Sublimix Veelgestelde Vragen - Sublimix

Veelgestelde Vragen

Ik kan niet inloggen, ik ontvang geen activatie mail!

Je activatiemail zit heel waarschijnlijk in de ongewenste mail of spamfolder. Dit gebeurt zeker wanneer je een gmail gebruiker bent. Zoek daarom de mail in deze map, en daar kan je dan de activatiemail vinden en uw profiel activeren.

Hoe lang zijn de producten houdbaar?

Kruiden zijn onderhevig aan licht, lucht, warmte en vocht. De speciaal uitgekiende verpakking met aluminium bekleding beschermt je product tegen deze invloeden, zodat ze extra lang houdbaar zijn. De THT (ten minste houdbaar tot) varieert van 3 tot 18 maanden, en vindt u terug op de bodem van de verpakking. De producten zijn ten minste houdbaar tot datum op de verpakking. Tips voor een lange houdbaarheid:

  • Na opening snel terug afsluiten (niet laten open staan).
  • Koel en droog bewaren, nooit in de koelkast bewaren.
  • Het product in de oorspronkelijke doos bewaren.
Waarom wordt mijn kaartnummer niet aanvaard?

Je dient enkel cijfers in te vullen, zonder spaties of letters. Dit zijn 4 groepen van 4 cijfers, wat er mogelijk nog achter staat hoort niet meer bij de kaartnummer.

Mogen de bouillons worden meegekookt?

De bouillons mogen worden meegekookt, maar om de optimale smaak van de bouillons te behouden raden wij aan om de bouillon op het eind van de kooktijd toe te voegen.

Wanneer heb ik mijn bestelling?

Doorgaans zal u uw pakket binnen de 7 werkdagen ontvangen. Dit wordt door PostNL aan huis gebracht. Wanneer uw pakket in verwerking is bij PostNL ontvangt u hiervan een mail.

Kunnen de bouillons onderling worden gecombineerd?

Dit is zeker mogelijk, meer nog, wij raden aan om de Tellofix Gold groentebouillon te combineren met onze kippenbouillonvleesbouillon, of visbouillon, voor een extra lekker resultaat.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkost is 6 euro voor bestellingen van minder dan 50 euro. Vanaf 50 euro wordt er geen verzendkost aangerekend. Vanaf 100 euro ontvang je ook 10% korting op je bestelling.

Kunnen de bouillons ook gebruikt worden bij een zoutarm dieet?

Onze klassieke bouillons (Tellofix Goldkippenbouillonvleesbouillon en visbouillon) bevatten een bescheiden hoeveelheid zout (0.3g tot 0.5g natrium per 100ml). Indien je op een streng zoutarm dieet bent aangewezen, raden wij aan om zich te beperken tot onze zoutarme groentebouillon, die slechts 0.1g natrium per 100ml bevat.

Wanneer ben je aanwezig op markt X ?

Wij werken samen met zelfstandige verkopers die zelf hun schema indelen. Wij raden daarom aan rechtstreeks contact op te nemen. Je kan de contactgegevens van onze verkopers vinden via de Verkooppuntenpagina.

Is het zinvol om glutenvrije en lactosevrije producten te gebruiken als ik niet intolerant ben?

Ook al ben je niet allergisch of overgevoelig voor gluten of lactose, dan is het totaal onschadelijk om glutenvrije of lactosevrije producten te gebruiken. Een gluten- of lactosevrije eetgewoonte zal voor de meeste personen zelfs een gunstige invloed hebben op de spijsvertering.

Kan ik mijn klantenkaart van de markt gebruiken bij de webshop ?

De klantenkaart is enkel geldig voor de markt, en kan dus niet gebruikt worden bij de online verkoop.

Mogen de sauzen van Sublimix gebruikt worden indien ik op dieet ben?

Alle sauzen van Sublimix zijn uitermate mager en cholesterolvrij indien je deze op basis van water bereidt, en kunnen dus zonder problemen gebruikt worden in combinatie met een vetarm of cholesterolvrij dieet.

© SUBLIMIX 2023