Voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham - Sublimix Voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham - Sublimix
05 september 2017 /

Voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham

Ontdek hier de ingrediënten en bereidingswijze voor een lekker voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham.

Ingrediënten voor dit voorgerecht met coquille

  • 300g erwtjes (diepvries)
  • 4 coquilles
  • 1 el verse munt, dragon
  • 25cl kippenbouillon
  • 25 cl melk
  • 4 plakjes parmaham
  • Cresson
  • Grof zout en peper
  • Cuissana

Bereidingswijze

  • Droog de ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot deze krokant is.
  • Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk met kippenbouillon en dragon- & muntblaadjes.
  • Giet de erwtjes af, pureer tot een crème en kruid af met peper en zout.
  • Paneer de coquilles in Cuissana en bak deze kort op een heet vuur.
  • Tijd voor de afwerking van dit voorgerecht met met coquille .Dresseer het bord met een streepje crème & parmaham en werk af met de cresson en een beetje grof zout.

Eet smakelijk!

Gratis kookboek

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2021