05 september 2017 /

Voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham

Ontdek hier de ingrediënten en bereidingswijze voor een lekker voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham.

Ingrediënten voor dit voorgerecht met coquille

  • 300g erwtjes (diepvries)
  • 4 coquilles
  • 1 el verse munt, dragon
  • 25cl kippenbouillon
  • 25 cl melk
  • 4 plakjes parmaham
  • Cresson
  • Grof zout en peper
  • Cuissana

Bereidingswijze

  • Droog de ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot deze krokant is.
  • Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk met kippenbouillon en dragon- & muntblaadjes.
  • Giet de erwtjes af, pureer tot een crème en kruid af met peper en zout.
  • Paneer de coquilles in Cuissana en bak deze kort op een heet vuur.
  • Tijd voor de afwerking van dit voorgerecht met met coquille .Dresseer het bord met een streepje crème & parmaham en werk af met de cresson en een beetje grof zout.

Eet smakelijk!

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2019