Dit recept voor scampi met venkel en Sambuca is speciaal voor een klant in Mol. Ze vroeg me om een leuk gerechtje met scampi, dus bij deze ;-) Ik maak dit receptje al een paar jaar. Het is echt verrukkelijk. Ik geef de scampi’s meestal als voorgerecht met een stukje brood om niets van de heerlijke saus te missen. Je kan ze ook per drie als aperitiefhapje serveren of als hoofdgerecht met pasta. Ik ben er zeker van dat je dit vaker zult maken.
Smakelijk!
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.